28 september 2011

Burn baby burn!

Met de zonnige verwachtingen in het vooruitzicht deze week, begon het te kriebelen om mijn nieuwe roze BBQ uit te testen op mijn balkon! Dus ik sprong achter mijn pc, maakte een klein event aan op Facebook. Enkele uren later zat er acht man met mij te BBQ'en! Gezellig, zoals altijd! Ik ben er in geslaagd mijn kamer tot 'beste kamer' te laten benoemen door iemand en ook bij de top 3 van het gebouw bij iemand anders! :D

Erg leuk allemaal, maaaarrr dat kleine vuurtje begon te roken als gek! Het leek wel of er een brand was, zoveel rook was er. Mijn bovenbuur heeft zitten roepen dat zijn kamer helemaal berookt was en niet meer kon ademen, woepsie :p Maar voor de rest alles tiptop in orde :D!

Sunset





Corie kan goed vlechten!

Marcel versus de kleine bbq.
Pasta pesto met  kerstomaatjes, mozarella en verse basilicum

Het resultaat.
Mijn roze BBQ in gang steken: persoon 1!

Persoon 2

Persoon 3
Burn baby burn!
Gelukt!

Corie gaat schilderen: deel 1
Deel 2.
Deel 3.
Dat lekker weertje mag nog langer duren, want er staan nog twee andere BBQ's op de agenda!!

Tot snel! x

Weekendje België mét drie Erasmus vriendinnen!

Vorige week waren enkele meisjes aan het afspreken om een keer naar Brugge te gaan. Ik stelde meteen voor dat ze moesten afkomen als ik volgend semester terug thuis ben of als ik een weekendje naar huis ben. Meteen daarna viel mijne frank dat ik dit weekend al naar huis ging, dus hups het weekendje met hun was geregeld!

Vrijdag 18 uur kwam ik aan in Mechelen, waar ik door Laura werd opgepikt! Veel gebabbeld, naar het stadspark geweest, wijntje gedronken met Utse erbij,.. Om 21 uur kwamen Claudia, Corie en Alicia aan in Leuven. Met iedereen, inclusief Carla, Hanne en Jolien, zijn we naar de oude markt getrokken. Ze vonden Leuven super mooi! Ze merkten zelfs gebouwen op die heel mooi waren maar mij nooit eerder opvielen. Haha, ik heb ze ook een mitrailette met looksaus laten eten, het was een succes! Later ook nog naar het ladeuze gegaan. Het grappige was dat ze vanuit een bepaalde positie op het ladeuze én met de avondverlichting, leek de kever op de spies een eend! Je kon enkel een eend herkennen i.p.v. een kever! Erg grappig dat ze dat ontdekten!




De volgende dag zijn we naar Brugge gegaan om vervolgens naar de kust te rijden, meer bepaald naar De Haan. We hebben er mosselen op de dijk bij zonsondergang gegeten, super! Brugge was ook heerlijk, daar zat de zon ook wel voor iets tussen denk ik ;)


Alicia haar droom: chocolade drinken zoals hier!




 

Corie was verliefd op deze winkel door haar liefde voor wol!
Een Brugse zot aan het drinken.

Een erg kleine deur naar mijn mening ;)
                                                                                                                                
Verse mosselen in De Haan!
  
Prachtige zonsondergang voor een prachtige dag

Op zondag zijn zij nog naar Antwerpen gegaan, maar ik ben thuis gebleven om naar mijn familie te gaan in Geel. Daar hebben we lekker kunnen BBQ'en in een warm zonnetje! Maandag ben ik terug richting Amsterdam vertrokken, maar eerst ben ik nog met de zus en mama -nog eens- mosselen in het zonnetje gaan eten! :D

Zalig weekendje weer! België rockt!

Uilenstede goes mexico

Long time no see! Het is weer even druk geweest maar ik heb me er even tussenuit kunnen knijpen om mijn blog wat up te daten ;).

Vorige week donderdag had ik salsa lessen. Mijn partner, Kangkai, kon niet komen die les dus ik zat met het dilemma: gaan zonder partner of niet gaan? Je moet weten dat het een erg intensieve cursus is. Op 8 weken, dus 8 lessen van een uur, moeten wij geblinddoekt een snelle salsa kunnen dansen met onze partner, whaaat??? Na een aanmoedigende telefoon van de lieve mama ben ik dan toch gegaan. Kei leuk was het! De salsa leraar had vrienden gevraagd om tijdens de les stand-by te blijven in het geval dat er mensen zonder partner zouden vallen. Ik ik ikkk!! Het was een grappige ervaring want ik heb met super slechte mensen gedanst maar evenzeer met iemand naar alle kanten van de zaal gedanst! Ik heb zelfs een dansje gedaan met mijn leraar, ik moest mijn ogen sluiten en rustig ademen, haha :p

                               

Na mijn les vond er een klein festival plaats op onze campus, Uilenfest genaamd. Het was de 'Uilenstede goes Mexico' editie, dus er was ook een piñata aanwezig! Aangezien mijn salsa partner al enkele jaren hier in Amsterdam studeert kent hij veel mensen, onder andere mijn salsa leraar.. Gênant, want het is zo'n macho man en hij stond er met een jong meisje :p! Hij herkende me, das altijd een goei teken denk ik ;) !