04 oktober 2011

Willleeeeemmm is back!

Yes! Het is eindelijk zover, na drie weken aftellen is Willem terug van Braziliƫ! Normaal ging hij zaterdagmiddag landen in Schiphol, maar door een fout in de boeking is het zondagmiddag geworden. Ik stond hem natuurlijk weer aan de verkeerde gate op te wachten, haha :p

We zijn meteen naar het kot gegaan met zijn zware bagage. 's Avonds was het nog warm, dus hebben we een BBQ gedaan, zalig!


2 oktober en nog zoooo warm, love it! 







 Gisteren zijn we naar de botanische tuin van Amsterdam gegaan, namelijk de Hortus. Heel erg mooi! Je had een vlinderkas waar de vlinders op je kwamen zitten, een drie-klimaten-serre waar je je in de woestijn en een tropisch woud kon wanen. Vervolgens zijn we Thais gaan eten, super lekker zoals altijd!

De ligging van de botanische tuin, de Hortus
De hele oude toegangspoort
De Hortus gevonden!

100-jarige Lelie!
Een vredesboom.
Reeeeuze rabarber
Woestijnplanten


De vlinderkas




Woehoew! :D

De oudste potplant in het Westen!





Amor's oase.



En toen kwamen we aan in het tropisch woud, hot hot!








Genietend...

Een kerel erg aan het relaxen in zijn festivalstoel op een bootje!
Een schattig bruggetje.
De Westerkerk.
Gespot: dikke mango! Hij was superlekker!

Roos en Willem chez le Thai
Mjaaaammmmmm!


Het was weer heel erg leuk om hem terug te zien, nu nog eens een maand aftellen want dan gaan we samen met mijn gezin naar Kopenhagen tijdens het Allerheiligen weekend.

Bike make-over, beesten en chocolade!

Het is de afgelopen dagen erg druk geweest omdat Willem gearriveerd is in het weekend en die dus al mijn aandacht kreeg. Maar wat heb ik hier nog zoal gedaan de voorbije dagen? Wel, ik heb mijn fiets een transformatie gegeven!



My new ride :D Er moeten nog bloemetjes en een zak bij komen! ;)
Toen we later die dag een fietsritje gingen maken, kwamen we langs de grachten een grote rivierkreeft tegen, wow! Daar moest ik een foto van hebben :D


Om af te sluiten, heb ik nog een bewijs voor jullie, hoe verslaafd mijn vriendinnen geraakt zijn aan chocolade sinds ze hier zijn!