31 december 2011

De batterij is weer opgeladen, klaar voor 2012!

Een weekje thuiszitten heeft me enorm goed gedaan! Wat heb ik zoal gedaan? Vrienden en Willem gezien, Kerstmis gevierd met alle familieleden in de buurt, een dagje in de Leonidas winkel van mijn tante gewerkt, uitgeslapen en vooral genoten van iedereen hun gezelschap! ;)

Binnen een uur vertrek in weer naar huis, voor mijn laatste maand in Amsterdam! Het gaat met gemengde gevoelens gepaard gaan, want ik zou zowel thuis als daar willen zijn/blijven! Willem, Seppe en Stien gaan mee om Nieuwjaar te komen vieren! Heel erg leuk! We gaan met een hele groep mensen gourmet doen. Daarna gaan we aftellen op het Museumplein, the place to be bij het aftellen naar het nieuwe jaar! Hier staat een podium met muziek en presentators, welk ook rechtstreeks uitgezonden wordt op televisie! Moest je me zien, geef me een seintje :p Hier wordt ook muziek gespeeld en het vuurwerk afgeschoten. Later gaan we afzakken naar de club Sugar Factory, waar we alvast een ticket voor besteld hebben om zeker binnen te geraken!

Het wordt weer plezant! Geniet nog van jullie laatste uren van 2011 en ik wens jullie alvast een heerlijk jaar in 2012 waar iedereen op-en-top geniet van de kleine dingen des levens!

Groetjes,
Roos!