12 december 2011

Disco BDAY party en een sushi-avondje

Zaterdag was de planning om hard te studeren en me vervolgens helemaal uit te leven in het avondprogramma;  Morgan haar disco-gethematiseerd verjaardagsfeestje! We moesten ons allemaal lekker uitleven in het uitkiezen van een disco-outfit. Ik denk dat we bijna alle kleuren van de regenboog aan hadden, met inbegrip van veeeel glitter! Ik heb mijn geweldige outfit te danken aan Tine, Willem zijn zus. Veel dank aan Tine! ;)

We hebben eerst op haar verdieping een indrink gehouden. Het mooiste moment was toen we Morgan haar verjaardagscadeau gaven, die we in naam van heel de groep hadden gekocht: een ticket naar de theatervoorstelling van het dansprogramma 'So You Think You Can Dance'. Ik heb me ook een ticket aangeschaft, zodat we samen naar de show in Amsterdam kunnen gaan! Ze weende van intense blijdschap. Het moet toch ook wel een speciaal moment zijn, als de mensen waar je de laatste maanden intens mee samenleeft dag in dag uit en waarmee je hechte vriendschappen creëert, een perfect cadeautje voor je kopen! Ze was namelijk een fan van dat programma. Leuk om te zien zo'n emotie! :)

Normaal gingen we tussen het indrinken en het uitgaan in de stad, ook nog ijsschaatsen op het Rembrantplein. Omdat het zo gezellig was in de keuken en er nog veel bier over was, hebben we dat idee maar naar een andere avond uitgesteld. Later, zijn we dan richting stad vertrokken om naar een discofeest te gaan in de club Canvas, gelegen op de 7de verdieping van een groot pand. Leuk en uniek! Ook wel opmerkelijk toevallig maar oh zo leuk, dat het ook net een feestje met als thema disco was, perfect aansluitend bij het verjaardagsthema! Heel leuke avond gehad met veel leuke moves en momenten! Met de taxi terug, om vervolgens één voor één gelukkig in bed te kruipen met de gedachte dat Erasmus écht een heel leuke ervaring is! Ik heb het ook op Facebook gepost: "The world would be better I think, if everyone would go on an Erasmus" Vele vrienden -allemaal zelf mensen die een Erasmus hebben gedaan of nog aan het doen zijn- gingen volledig akkoord! Bij deze: als je de kans krijgt, zeker en vast die kans grijpen!

De volgende dag heb ik gekaterd én nadien nog effectief kunnen studeren! Vanavond was er een sushi-avond, georganiseerd door Kangkai als een soort afscheid. Hij is jammer genoeg nog maar 15 dagen in Amsterdam... Maar het werd positief opgevat dus we genoten met volle teugen van zijn kookkunsten! Heel erg lekker!

Mathias is klaar voor de disco-avond!
Onze bijna jarige!

Disco-oorbellen!
Morgan ontvangt haar cadeau: de tickets!
En is zeeeer gelukkig!
Mano, Jana en Marlies: het Belgisch trio.








Net verjaard!!!




In de club Canvas, op de zevende verdieping!


Annelies en Kangkai aan het feesten!


D I S C O !!







Het einde van het feestje..!
Onze 'host' voor de sushi-avond: Kangkai!!




Kerstsfeer op de campus... :)