21 augustus 2011

Arrival!

Na een rit van 5 uur i.p.v. 2 uur (dankuwel geweldige files in België)ben ik vrijdag net op tijd toegekomen om mijn sleutels van mijn kot in ontvangst te nemen. Ik zit in een echt studentendorp waar ik een kot heb in 1 van de vele flats. Hup, 11 ste verdieping, alle geluk is er een lift! Eenmaal in mijn kamer viel het meteen op dat ik aan de juiste kant van het gebouw lig, want elke avond kan ik een prachtige zonsondergang bewonderen! Dat beloofd ettelijke avondje op mijn balkon zitten!

De volgende dag zijn wij, namelijk de mama, papa en Seppe naar 'het Ij' getrokken wat het nieuwe Amsterdam voorstelt. Wow, die Hollanders kennen wat van -vooral erg speciale- architectuur! Zeker de moeite waard om eens met de auto door die wijken te rijden. Nadien zijn we naar het centrum getrokken waar het stampvol was door de zomervakantie. Toen we op een bepaald moment een terrasje aan het doen waren kregen we ne gast in het oog die een slinger wc-papier uit zijn broek had hangen vanachter aan zijn broek, bhahahaha! 


Later die dag hebben we op het gevoel straatjes bewandeld tot we in de Zeedijkstrat kwamen. Amai, dat was de moeite waard! Een straat VOl volk, VOL travestieten en drinkende mensen (het was vroeg in de namiddag) én een vrouw die vanuit haar raam opera aan het zingen was! Echt kei leuk! Kheb er een leuk filmpje van gemaakt! In de avond zijn we in een chique restaurant gaan eten om te 'vieren' dat ik op Erasmus zit, amai dat was een feestmaaltijd!

Deze morgend met het gezin in het Amstel Hotel gaan ontbijten en daarna zijn ze vertrokken richting België en kan ik beginnen met alles te ontdekken! Hier alvast een foto van mijn kot-view!

Kzie het volledig zitten dus laat maar komen die handel!!


















AfscheidsBBQ


Het begin van mijn avontuur komt steeds dichterbij! Nu de afscheidsBBQ voorbij is komt het besef steeds harder dat ik weldra met mijn -grote- koffer naar Amsterdam City ga vertrekken! Spannend allemaal! Hier alvast wat foto's van afgelopen vrijdag. Bedankt iedereen voor het afscheidsfeestje!!