14 september 2011

Films en salsa!

Gisteren was er een movie night bij een andere verdieping (daar hang ik vooral rond aangezien er geen bal te zien is bij ons, très dommage wel!). Heel gezellig, alleen wel erg aparte films, ik weet niet meer welke het waren maar het was wel vreemd qua onderwerp en filmmontage :p Maarja, alles voor het gezelschap van die grappige Erasmussers! Zo is er ook een Chinees, 'Fernando' genaamd (dat is zijn westerse naam :p), die echt het omgekeerde is van wat je van een rasechte Chinees verwacht: grappig, open, wil heel de tijd vrienden maken, spreekt vloeiend Spaans, want hij vond dat wel een chille taal, organiseert steeds events onder vrienden,... Echt te grappig om bezig te zien! Met hem en nog een paar anderen ga ik Salsa lessen volgen!! :D

Over de amusante avondlessen gesproken die je hier kan volgen! Zo'n groot aanbod, daar zou de KuL wel een voorbeeld aan kunnen nemen! Buiten de talrijke sportprogramma's die je kan volgen hebben ze hier ook inleidende cursussen in vanalles. Om er maar enkele op te sommen: kleedjes maken, visagie lessen, thaise massage, pilates, juwelen maken, schrijflessen, zelfs een cursus filosofisch denken bhahaha :D Je kan het hier allemaal tegen een vriendenprijsje volgen. Ik heb dus al een hele planning gemaakt zodanig dat ik zoveel mogelijk kan volgen dit semester nu ik de kans heb!

Voor de rest alles oké met me, wel nog geen hechte vriendschappen kunnen smeden maar wel veel vrienden. Hopelijk komt daar snel verandering in want ik heb zin om elke dag de stad in te trekken met een vaste klik!

Ik ga er eens vandoor, een Amerikaans diner en verjaardagsfeestje van onze italiaanse vriend Fabio staat me te wachten!