19 september 2011

Violet, rood, roos, oranje, geel en schapenwolkjes


Oh ik smelt steeds meer en meer voor deze leuke Erasmus in Amsterdam...!

Vandaag, maandag, had ik geen les dus kon ik lekker uitslapen! Ik had rond 12uur een lunchafspraak met Fernando (mijn Chinese salsavriend) in mijn keuken. 12 uur werd 13uur werd 13u30.. toen opeens de bel ging! We gingen normaal gewoon brood eten maar hij stond aan de deur met een heus Chinees gerecht! :D Zalig goe! Kheb in lange tijd niet meer zo'n goede lunch gehad! :D Volgende week gaat hij me sushi leren maken, pret!

Vervolgens met hem naar de VU gegaan om te gaan studeren... Na een uur hadden we er genoeg van en ben ik naar mijn kot teruggegaan. Eenmaal op Facebook begon de zon te schijnen en had ik wel zin om iets te doen op mijn leuk balkonnetje! Ik geraakte aan de praat met een grappige Nederlander en hij is dan maar mee naar de zonsondergang komen kijken! Gezellig, met een biertje en Yachtzee bij je..!  De zonsondergang heeft na lange tijd afwezigheid nog eens het beste van zichzelf gegeven! Violet, rood, roos, oranje, geel en schapenwolkjes: dat was de view die we hadden! Zo leuk!

Dobbelpret
                                      Zonsondergang in de Morvan (20050604 - IMG 7930)

Nu ga ik op diner bij een andere vriendin in de guesthouse (een flatgebouw voor erasmussers die eind dit jaar gesloopt gaat worden omdat het zo schraal is :p)

Kus Roos