20 oktober 2011

Jackpot!


Jammer, dat alles een einde heeft! Zo ook mijn cursus Thaise massage...

Ik had vandaag niet door dat het donderdag was, dus ik was mijn laatste les Thaise massage helemaal vergeten... Totdat, Morgan vroeg of ik niet bijna naar de massageles moest vertrekken. Al een geluk heb ik haar om mij eraan te doen herinneren! Een klein halfuurtje voor het begon, moest ik nog als de bliksem een potentiĆ«le massagepartner zoeken. Kangkai zit deze week namelijk in Berlijn. Gelukkig, was Marcel er (een vriend die bij mij op de gang zit)! Mijn redder in nood, toch voor even! Hij stelde in het begin wel veel vragen, over wat die les ging inhouden etc, maar dat liep allemaal wel los! Vandaag hebben we de focus gelegd op de nek, het borstbeen en het hele hoofd, zalig! Echt heel jammer, dat de lessen afgelopen zijn. Ik zou het iedereen kunnen aanraden, want het werkt erg ontspannend!

Na de les, bedankte de lerares ons voor de leuke vier lessen. Ze eindigde, met een toch wel een erg interessant zinnetje: "Als jullie ooit een massage nodig hebben, mijn nummer staat op de website. Twijfel niet, stuur me gerust een mailtje". Ik ga vanavond eens met Morgan overleggen, of ik al dan niet gebruik zou maken van dat heilige nummer. Ik zit tenslotte dag in dag uit te studeren en dat gaat toch wel gepaard met wat stress.... :D


Nadien, ben ik met Marcel naar de 7de verdieping gegaan (waar er altijd iets te doen is). We vertelden over het masseren en we konden er niet onderuit om de enthousiastelingen onder handen te nemen. Ik, Marcel, Corie, Talia (een vriendin van Corie uit Israƫl), Claudia, Iona en Morgan in Corie's kamer. Zo grappig! Ik en Marcel masseerden iedereen om de beurt, terwijl er op de achtergrond rustgevende muziek te horen was en natuurlijk gedempte lichten! Het was een schot in de roos. We hebben ze allemaal doen ontspannen en genieten. Ik denk dat er een paar, heel goed gaan slapen vannacht... ;)

Achteraf gezien, ben ik heel blij dat ik die cursus gevolgd heb, want die kleine moeite die je er moet insteken is niets in vergelijking met hoe je mensen kunt laten ontspannen en genieten... Love it!

Slaapwel.
Doei!