07 oktober 2011

Boatparty in Rotterdam!

Heel leuk was het!!

We kwamen rond 16 uur aan in het station van Rotterdam. We hebben toen eerst wat rondgewandeld en rondgekeken. Nieuwe, moderne gebouwen, dat was mijn algemene indruk. Rotterdam is namelijk in WO II plat gebombardeerd. Er is enkel nog een prachtige kerk overgebleven. Net voor die mooie kerk bevond zich de 'club' Saint-Tropez. Daar moesten we zijn om te gaan eten. Eerst zijn we ons nog gaan omkleden in een restaurant. De dresscode voor die avond was namelijk 'fancy', dus we hebben onze comfortabele citytrip-kleren ingeruild voor avondjurkjes. Heel erg grappig, want in de toiletten was er ook een make-up stoel en spiegel!

Eenmaal omgekleed zijn we richting Saint-Tropez gegaan. Wow! Ze hadden buiten aan het café allemaal grote zwarte paraplu's gezet en er waren lounge zetels mét kleine vuurtjes voorzien! De zomer is misschien gedaan, maar wij hebben toch nog een avondje buiten kunnen zitten en het was goed te doen! Een uurtje later mochten we aanschuiven aan een BBQ-stand! Een diner, boot feestje en nadien afterparty in een club voor 20 euro, dat vind ik geen slechte deal! Na het eten gingen we even buiten zitten om wat in te drinken met onze wijn. We hebben ons aan een nabijgelegen winkeletalage gezet. Leuk leuk allemaal, tot er politie kwam! Blijkbaar was hij opgeroepen geweest door mensen die ons betrapt hadden via camera's. We zijn er met een waarschuwing vanaf gekomen, maar we moesten het geen tweede keer proberen! Even geluk :p

Daarna zijn we met een taxi richting het water vertrokken, voor het spannendste gedeelte van de avond: de boot! We hadden een geweldige taxichauffeur, haha :D Er stond een bus te keren over de hele weg, onze taxi wou niet wachten dus stak hij droog de rij voor hem voorbij en reed gewoon  op de boord om zo te passeren :p Toen we aankwamen op de plek die ze ons hadden gezegd, zagen we geen boot... Nadat Kangkai rond had gebeld, legde hij in en riep: LOOOPPPPEEEEEN de boot gaat direct vertrekken!! Oh nee! Wij met onze kleedjes, hakken, flessen wijn,... lopen tegen de sterren op, maar we hebben het gehaald!

Een bootfeestje is een aanrader! Je kon op het dek bijpraten of binnen een feestje bouwen. Er was een dj voorzien, lichteffecten overal, een grote drankbar, decorstukken,... Het was af! Terwijl we aan het dansen waren, konden we door de ramen naar buiten kijken naar het water en lichtjes, super gezellig! Tegen 2 uur 's nachts kwamen we terug aan land en hebben we een taxi hebben genomen richting de Saint-Tropez. Daar hebben we ons bezig gehouden tot 5 uur, want dan pas was onze eerste trein!

Eenmaal op de trein is iedereen in slaap gevallen behalve ik (!) en Morgan ;) Toen we aan het station in Amsterdam uitstapten kwamen we Fabio tegen, onze goede vriend uit Milaan, die zijn vriendin ging ophalen in Eindhoven. Op weg naar onze campus ook nog eens Corie tegengekomen, want zij ging haar zus uit Amerika ophalen in Schiphol. Wel een toeval dat we ze allemaal tegen het lijf liepen!

En toen was het zover: mijn bedje stond daar te blinken om 7 uur, het was nog donker dus ik kon gaan slapen met het idee dat het avond was. En boem, opgestaan tegen 15 uur daarnet! Leuke dag ;)

Het is gedaan met de feestjes tot eind oktober voor ons Roos, ik heb de laatste week van deze maand 2 examens... BLOKKKKKKKEEEEN!!!!!!

(PS. foto's volgen, iemand anders was gisteren fotograaf maar toch alvast wat voorproevertjes!)

De enige restante van Rotterdam, met vlak ervoor de zwarte paraplu's van Saint-Tropez!
De top in detail ;)
Alicia en ik



Het restaurant waar we ons gingen transformeren in fancy ladies ;)
Alicia en Kagkai 

De lounge mét vuurtjes, ideaal!

Tijd om in te stappen!




Fris maar zo leuk by night!


Inter-fuze, de organisator van dit event.
Om af te sluiten heb ik nog een dansje kunnen vastleggen van mijn goede vriend Kangkai (aka Michael Jackson) !