11 september 2011

Home sweet home

Home sweet home, zo voelde mijn weekendje in België weer aan voor even. Even familie en vrienden terug zien en slapen in mijn eigen bed en voila ik ben weer opgeladen voor de volgende weken!

Vrijdag ben ik toegekomen en werd ik opgewacht door Willem aan het station. Leuk detail voor die dag: de kermis van Leuven stond er weer zoals elk jaar! Woehoew! Na een gezellig eetdateje in Bar Louis zijn we Laura 'dag' gaan zeggen, want ze stond ijsjes te scheppen in het Galetje. Dank u voor het gratis ijsje Lauraaa!!! Meteen daarna zijn we naar het lunapark getrokken om muntjes te steken, onze jaarlijkse schrale date :D.

De volgende dag zijn we op tijd opgestaan om ons om te kleden en naar het feest van Monique en Jo te gaan, de ouders van Willem. Zij gaven zaterdag een groot feest ter gelegenheid van hun 50 jaar. Het is hiervoor dat ik dan ook een weekendje teruggekeerd ben naar België. Erg leuk en vooral ook zo mooi dat die tuin was (ik heb geen foto's van het feestpaar, maar die volgen nog zeker!) ! Ik werd zelfs tijdens hun speech even in de kijker gezet uit dank dat ik Willem zo goed gesteund en verzorgd had. Van zo iets wordt ne mens gelukkig se ;)







Het feestje was om twee uur afgelopen maar we zijn er met de barmannen (aka Willem zijn maten) blijven hangen tot half zeven want er was nog een vat dat nog niet leeg was! Tof tof, tot we drie uur later weer op moesten staan omdat mijn allerliefste vriendje voor drie weken naar Brazilië vertrok! Ik ga op mijn tanden moeten bijten!! Gelukkig landt hij in Amsterdam als hij terugkomt, nice!

Morgen terug de trein op, Amsterdam I'm coming back!